Sunday, September 26

Peace One Day: Greenade The Concretes 26th Spetember 2010

i woke up at trista's bed around 6.45 am and went downstairs to watch tv & had breakfast. i had fried rice for breakfast, and then drank milk and water, then went up stairs again and took a bath.

then it was 8 already and me, mas dika, trista, nte ayu, om zaenal and dio went to pacific place to drop nte ayu & dio to kidzania, then me masdika trista and om zaenal search ways to go to Gedung Departemen Kebudayaan & Pariwisata. it was hard finding the ways because the streets were closed because it Sunday and it was "no cars/motors" day along the road.

we arrived at 9.30 and met kak gitta, kak yogi, kendra, dhiya, bapi, axel, kak kasha, ridzki and well, those are the only people i know. trus pas registrasi disapa oleh kak yogi & poninya -,- trus dikasih baju warna ijo and we have to change into that. trus jam stg11 kita mulai flag up with singing the CISV song, some energizers: pony song, purple soup and plum plum cha -,- tapi plum plum cha nya kurang di hayatiiiiii. waktu local camp kak adilla nyuruh kita menghayati pas plum plum cha banget -,-

trus abis energizer, kita dijelasin game namanya "Chinese Master". so pergroup (6 org pergroup) dibagiin kertas yang ada 7 kotak & legendary peace human beings disitu, trus kita muter2 keliling monas untuk ke setiap pos untuk minta tnd tangan, di stiap pos kita dikasih tantangan, kalo salah yaaaaaaudah -....- trus pas kita otw ke pos kedua dr trakhir, ada ibu2 sm anak2nya minta foto sm klompok gue (gue, trista, axel, audrey, aldi, yoseph) gitu daaaaai~ trus pas di pos nya kak siapaaaaa gitu, kita disuruh remix lagu, cuma ganti2 lyricsnya doang sih and im not sure if it's called remix. so, here goes the song:
"I know I want peace
You know you want peace
We know we want peace
Let's make it happen

I know I want green
You know you want green
We know we want green
Let's save the planet"

itu nada lagunya Pitbull- i know you want me -,-

trus di pos trakhir, kita disuruh bikin video, talking about peace and stuff and stuff.

AKHIRNYAAAA  

l u n c h

abis lunch, as usual...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kitos ruasa bla bla bla gaafal -,-

then kita jalan ke tempat futsal untuk main futsal ofcourse
jalannya lumayan jauh laaah
tapi it's worthed karna grup gue 3rd place deh kayaknya B) cool kan
pas penalti gue loh yang nendang WHOOOOT WHOOOOOT kerenz

trus jam 3 kita balik ke gedung2 itu, trus gue tiduran dan baca buku library, trus jam stg4an di jemput nte ayu and arrive at mba dania's~

WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT
had a blast!


left to right -> aldi, yoseph, axel, trista, gue, audrey

No comments:

Post a Comment

Tell me what you think